Nissernes Jul® seasonal interior design

Nissernes Jul® seasonal interior design

Concept and design by: Egmont, Shane Brox, Maria Araghouna.

For mange mennesker er ’rigtig jul’ den, vi er vokset op med i vores barndomshjem. Den er velkendt, nostalgisk og fuld af traditioner og gode minder. Det samme er Nissernes Jul – et univers, der fyldte danske hjem op gennem 60’erne, 70’erne og 80’erne. Bag de rundkindende og drillesyge nisser med alle dyrevennerne stod Carla og Vilhelm Hansen – som i øvrigt også har tegnet Rasmus Klump.

I samarbejde med Egmont, har Shane Brox. Designeren, tv-værten og eventyrfortælleren haft frie hænder til at tolke det livsglade univers og give det et nyt look, der passer til nutidens hjem.

””Det viste sig, at der gemte sig en en guldgrube af historier bag de her små, fantastiske nisser, som emmer af god, gammeldags jul, som jeg husker den fra min egen barndom. Og det er jo den jul, vi alle inderst inde ønsker. Nisser har ikke været moderne i lang tid, fordi vi har været igennem sort jul, glimmerjul og alt muligt and et ’smart’ jul. Her har jeg bevæget mig tilbage til det traditionelle, men ’tweaket’ det lidt, så det fremstår mere rent og enkelt, men stadig emmer af nostalgi.” – ”siger Shane Brox.